Genta në Express Rozë (Video)

gexpress
Category: Interviews

Emisioni ExpressRozë që u transmetua në orën 16:00 më 23 janar 2016 në Televizionin Klan dhe në AlsatM në ora 21:00 tash vjen edhe onlines.
ExpressRozë edhe këtë javë sjell interviste ekskluzive me Genta Ismajlin.

Genta Ismajli, në një intervistë për ExpressRozë tregon për projektet e saj por edhe për ndonjë lidhje të re. Edhe sa kohë do të rri ajo beqare?

Për më shumë shikoni videon më poshtë: