Genta performon sonte në Tiranë (Moscow Club)

moscow
Category: Performance

Genta performon sonte (23 janar 2016) në njërin nga klubet më të mira në Tiranë – Moscow Club. Për më shumë informata vizitoni lidhjen në Events

Disa foto dhe video nga performanca e kaluar në Moscow Club:

Genta Ismajli at- Moscow Club Tirana

Posted by tilllate.al on Tuesday, December 30, 2014