Shqiptarët në New York sonte festojnë 8 vjetorin e pavarësisë

12insta
Category: News

Sonte (12 shkurt 2016) në skenën e madhe muzikore të Stage 48 në New York festohet 8 vjetori i pavarësisë së Kosovës me Gentën, Ermal Fejzullahun, Ermal Mamaqin, Ardianin dhe Florianin.

Për më shumë informata shikoni videon më poshtë:

 

Celebration of Love & Liberty @ #NewYork #Chicago #Boston

Posted by Genta Ismajli on Sunday, February 7, 2016